­

Eén-op-één gesprekken

 

"Ach, weet je, er gebeurt zoveel en niet alles even goed.
En dan weet ik niet precies waar ik 't leuke plaatsen moet"

 

Twee regels uit het "houd me gewoon maar even vast" van Guus Meeuwis. Want soms heb je nu eenmaal van die momenten dat het even niet meer gaat. Eerst probeer je allerlei externe partijen de schuld te geven. Of het nu de zon is die te weinig schijnt, de tegenvallende beurs, de stand van de maan of je buurman die zijn auto voor jou deur heeft geparkeerd.

 

Ergens weet je wel dat het niet aan alle externe factoren ligt. Het ligt aan jezelf. Herkenbaar?

 

Bij welk station wil jij uitkomen?

Wat is de reden dat je steeds van slag raakt? Is het een oude pijn van vroeger, die jou toen heeft geholpen? Zijn het de waarden die je van thuis hebt meegekregen, maar die eigenlijk niet bij jou passen? Wat het ook is, waar je ook tegenaan blijft lopen, het is knap vervelend en houd je tegen om verder te komen. En dat is jammer, want de trein waar je in bent gestapt gaat verder. Straks ben je een station te laat, of te vroeg uitgestapt. Het kost dan meer tijd en energie om weer op het juiste spoor te komen.

 

Verhalen, over toekomst, heden en verleden

Ik bied je aan om op verhaal te komen. Door middel van gesprekken, oefeningen, ervaren zul je zien dat je kunt afrekenen met niet-helpende gedachten. Nu brengen ze je nog uit balans, straks kun je er om lachen.

 

Tarief: 

70 euro per uur, inclusief BTW

 

Afspraak maken:

Neem telefonische contact op voor een gratis vrijblijvend kennismaking. Als we samen voelen, dat ik je verder kan helpen, dan plannen we een afspraak. Je kunt mij op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken en van 20.00 tot 21.00 uur. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om op te nemen, spreek dan je naam en telefoonnummer in. Dan bel ik je op een later moment terug.

Mijn telefoonnummer is 06 39 55 04 29

Stel je je vraag liever via de mail, dat kan natuurlijk ook. Stuur je mail dan naar: jessica@voorgescheidenouders.nl