Het programma

Het New Beginnings programma bestaat uit 10 sessies. Hieronder lees je daar meer over. De tien sessies zijn zo opgebouwd dat ze  precies op elkaar aansluiten. Na elke sessie zul je merken dat je een stap vooruit zet.

 

Sessie één en twee

De eerste twee sessies gaan over de belevingswereld van kinderen en ouders na een scheiding. Maar ook over hoe je na deze ingrijpende verandering de ouder-kindrelatie kan versterken: door het plezier terug te brengen in je gezin.

 

Sessie drie, vier en vijf

In deze sessies neem ik je mee in de wereld van echt luisteren. Hoe nodig je kinderen uit om (meer) te vertellen? Hoe kom je tot duurzame oplossingen? En hoe je reageer je op lastige vragen?

 VOORDELEN

INDIVIDUEEL

PRIJS - 895 EURO

10 privé-sessies van 75 minuten

Twee telefonische check-ups

 Flexibel in te plannen

Intakegesprek

Lesmateriaal, koffie & thee

 IN EEN GROEP

Versterken ouder-kind relatie

 

Goed luisteren naar kinderen

 

Kinderen er buiten houden

 

Effectief disciplineren

 

Hechtere ouder-kind relatie

 

Kinderen lekkerder in hun vel

 

Minder stress in huis

 

Meer plezier en balans in het gezin

 

In een groep of toch liever individueel?

Vind je het fijn om andere gescheiden vaders of moeders te ontmoeten en ervaringen te delen? Dan is de groepsvariant iets voor jou! Gedurende 3 maanden word jij met veel persoonlijke aandacht gecoacht in een groep met ongeveer 5 andere vaders of moeders. Er zijn afzonderlijke groepen voor vaders en voor moeders.

 

Wil je het New Beginnings programma volgen, maar liever niet in een groep? Ben je graag flexibel in je agenda en wil je afspreken op een locatie die jou het best past? Dan is de individuele variant voor jou! Gedurende bijna 3 maanden begeleid ik je, 1-op-1, bij jou in de buurt, op een tijdstip dat jou het best past.

Sessie zes

De zesde sessie gaat over bescherming. Hoe houd je kinderen buiten ouderlijke conflicten? Uit onderzoek blijkt dat niet de scheiding zélf de grootste stressor voor kinderen is, maar het gevoel  tussen de ouders te staan, midden in een conflict. Hoe groot of hoe klein ook? Tijdens deze sessie leer je hoe je dit kunt voorkomen.

 

Sessie zeven tot en met tien

Het programma sluit af met sessies over effectieve discipline. Je leert hoe je op een milde en positieve manier iedereen in huis laat meewerken.  
 

Door deze volgorde orde toe te passen merk je dat ongewenst gedrag afneemt, daarom start het programma niet met begrenzen er van. Het is simpelweg niet nodig.

 THEMA'S

PRIJS - 595 EURO

10 groeps-sessies van 2 uur

Twee telefonische check-ups

 Met 5 andere moeders of vaders

Intakegesprek

Lesmateriaal, koffie & thee

New Beginnings in het kort